Friday, May 12, 2017

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017



Adeeb, Affan & Zhea

Zhea,
Dah darjah 3,
Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk,
Paling kuat menjawab,
Suka buat muka bila kena tegoq apa2,
haih la kadang2 memang menahan sabaq,
Tapi bila tengok result periksa rasa urut dada, alhamdulillah rezeki habuan dia.
Moga2 akan terus cemerlang sampai bila2.Amin

Adeeb,
Darjah 1,
Tak pernah sentap langsung,
Pandai ambik hati dan manja,
Tak berapa nak kuat jeles sangat,
Cuma kadang2 bila terlebih bagi perhatian dekat Affan, dia akan mai tanya "Mama, masa abang kecik2 dulu mama buat macam dekat adik Affan dak?"...iskkk mesti la...Adeeb kan bola lisut mama.

Affan,
3 y.o,
Budak kuat bebai, baran suka rosakkan barang,
Hadoi...kalau dia marah habis dibalingnya barang..dan suka buat2 nak termuntah,
Picky eater..nampak macam nak jadi ulat buku, suka tengok2 buku.
Manja of course, terpaling kuat jeles antara 3 beradik, even dengan ayah dia pun penjeles sejati.

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...