Wednesday, July 27, 2016

Percubaan untuk buat comeback :)

Salam semua,

Lemau sungguh sekarang, baca blog2 kegemaran saja hari2.

Life? biasa2 saja, tapi saya dah tukar status balik..dari SAHM ker Working Mom balik. Working mom untuk anak 3 memang mencabar sikit,  weekdays penat lah sikit.

Pagi2 wajib bangun paling lambat 5.30am pack2 barang anak3 (kena pakai anak3 sebab anak dah tiga kan)
6 am kejutkan Zhea, Adeeb dan jugak ayahnya.haha..bla2 7.15 paling lambat kena keluar dari rumah,..antaq Zhea pi skul (zhea dah darjah 2 tau), lepas tu terus antaq Affan umah KakMidah.
Adeeb? ayah dia antaq kat Genius Aulad, full day sampai 5pm.

Lepas tu baru shoot mai kerja..blabla sampai 5pm sharp trus balik..ambik Zhea dr Kafa dan Affan..kalau rajin masak untuk dinner, kalau malas dan penat beli saja. Tapi kan rasanya beli lebih effisyen sebab banyak masa dapat spend dengan anak3.

Kami make sure dan try utk dinner before Maghrib, Lepas Magrib adalah masa santai2 bersama keluarga, sambil tengok homework, sambil2 buat loundry..Pukui 10pm make sure Zhea & Adeeb masuk bilik untuk tidoq sebab esoknya depa kena bangun awai. Emaknya depends pada Affan lena pukui berapa..Affan pulak pesen jenis suka tidoq sayup2..maknanya paling awai saya dapat lena pukui 12 tengah malam tau.

oklah nanti sambong lagi

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...