Friday, December 5, 2014

Kek Karamel Pelangi

Salam semua,
Blog kembali berabok..macam biasa idea banyak tapi penyegan ditambah pulak ada saja keja sejak beranak 3 ni.

Cakap banyak takmau. Ni bizz baru saya. Sesapa nak order Kek Karamel Pelangi area Penang,Kedah, Perlis habaq mai. InsyaAllah kurang manis. Sebab kadang makan kek kalu yang manis melecas cepat.melugai (meloya). Alhamdulillah order dok masuk, ada customer yang repeat order sampai 3 kali. Dalam banyak2 yang dok order 40% akan repeat order.

Nanti sambung lagi na.Busy nak entertain Adeeb sat sementara Affan lena.

Sapa nak order kek bleh email :
haslinda260980@yahoo.com

1 comment:

Ila Yahaya said...

tahniah linda..lama tak jenguk sini..zhea sekolah mcm mana

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...