Saturday, May 3, 2014

37w2d 5day to go!

Hello semua,

Lamanya x berupdate..malas yg amat kronik. Tambah2 dah sarat sangat2 ni...ada hikmah jgk jd sahm ni..

Pheww lg 5 ari nak admit hospital dan 6 ari lagi perut nak kena zass..hopefully selamatlah semuanya.amin.doakan saya dan kalu ada salah silap maafkan saya.

Jumaat pagi la time operatenya.takut ada x sabaq pun ada.zhea pulak memang tgg counting days nak jumpa baby baru.adeeb macam x brapa nak faham lagi..manjanya menjadi2..

Asben tetap cool..tapi bila call ja klu dia tengah keja memang cepat ja jawab.takut dah turun tanda la tu.hihi.

Dah 4 bulan jadi sahm best jugak asik merilex ja tambah2 tengah pregnant.kadang2 ada jgk rasa boring..penat tu bleh tahan hoi..nak dijadikan cerita kemarin dapat interview satu kampeni ni.lebih kurang post sebelum ni..try pi la..kalu dapat ok jgk..sb task sama seketoi mcm dlu,benefit utk medical satu family pun sama seketoi..lagi satu working hours pun sama kampeni dulu hewhew..sambil debar tunggu nak beranak..berdebar jugak tunggu email/phone call utk 2nd interview..mudah2an ada rezeki baby..amin..

Nak dijadikan rezeki lagi..asben dpt tukar dept dan dpt tukaq office hour.
Ya allah benda yg di nanti2..senang nak manage anak3 sama2 nanti klu time keja sama.

Dan dalam pantang nanti rasanya.x risau sangat..still nak pantang sendiri..asben bleh cuti sampai ari ke5 ja.pastu pandai la jaga diri..dah mula pikiaq ari ke5 mak mai jaga sat pun xpa.asalnya lps mak mai jaga mil pulak nk mai jaga..tp memandangkan myfil bkn mau dok lama2 sini.boring org tua2 umah atas awan ni sama ha...lagipun umah kecik boring la depa

Jadinya igt lepas mak balik..jaga sendiri la..zhea adeeb asben antaq skul lepas skul trus pi dok umah kakmidah..asben balik kja kui 5 trus amik depa..dapatla mak baby rest2 kt umah dengan baby ja.hehe..

Lepas tu start cuti skolah bleh balik pantang kampung sat seminggu camtu..nanti mil ckp apa pulak kan..mesti depa kalut nak tgk cucu.

Itu ja kot buat masa ni.
Babai.

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...