Thursday, October 24, 2013

Alahai abang Adeeb

Dah nak jadi abang pun..try untuk tukaq panggil dia dari adik ke abang.tak jadi2..dia pun dah biasa panggil nama dia adik...bila zas ja mama dia buat upt +ve trus demam seminggu..lepas tu..mengada yg over2..kadang2 bila over sgt..kena la jgk marah tu..sian plak..

Time ni bawak dia pi airport penang..tiap kali balik dari umah kakmidah mesti singgah airport tgk planes..nasib baik la dekat ja..

Published with Blogger-droid v2.0.10

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...