Thursday, October 24, 2013

Keterujaan kakak zhea

Ni pasal kakak zhea plak.happy gila nak dapat baby baru.tp dia nak girl la kalau boleh.katanya adik boy suka buat dia.memang betoi pun..adeeb tu skali dia taboh zhea.berdamaq!.aritu dia katoq pala zhea dgn kaki payung..grrr...kasaq mamat tu.

Crita pasal lego ni dah lama kami beli..rasanya masa besday dia 2yo lagi..tp simpan dulu..belum masanya nk main..lgpun.merga ni kecik2 takuy adeeb telan pulak..jadinya la ni baru bagi dia main betoi2..masa 4yo bg jgk tp sat2..dah abis main kami simpan..skrg mmg dah kluaqkan kira dia yg simpan.anytime nak main..boleh ja..adeeb pun dh ok x gaduh gaya nk kulum ka telan bijik lego ni ha..

Tau dak masa 2 3 bln lepas kot..zhea tertelan duit 5sen!! Terkocoh2 km kalut bawak dia p spital..nasib kluaq masa dia berak..legaaa..hahaha

Published with Blogger-droid v2.0.10

Alahai abang Adeeb

Dah nak jadi abang pun..try untuk tukaq panggil dia dari adik ke abang.tak jadi2..dia pun dah biasa panggil nama dia adik...bila zas ja mama dia buat upt +ve trus demam seminggu..lepas tu..mengada yg over2..kadang2 bila over sgt..kena la jgk marah tu..sian plak..

Time ni bawak dia pi airport penang..tiap kali balik dari umah kakmidah mesti singgah airport tgk planes..nasib baik la dekat ja..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Friday, October 18, 2013

Evening night sickness

Start petang ja mula melembik...pening muntah..rasa mmg baring n tdoq ja yg terbaik buat masa ni..nk masak jgn sekali.. :-(

Published with Blogger-droid v2.0.8

Thursday, October 10, 2013

Lamanya x update

Malas yg amat..currently mengalami pnyakit evening sickness yg sgt kronik...yakni...the 3rd one is coming...to town...

Published with Blogger-droid v2.0.8

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...