Tuesday, May 14, 2013

Lamanya tak menulis

Salam, lamanya dah tak menulis kat sini.penyebab utama busy dan malas.

Rasanya taun 2013 adalah taun kami mewartakan Hospital Pantai Penang as second home, mana tak nya, lepas sorang sorang yang kena admitted termasuk saya :D bermula dengan anak2 pada taun lepas, lepas tu my huby >>adeeb >>my FIL >> my hubby again >> lepas tu saya :D wowiiii lah sangat

Saya kena keratitis, sakit mata merah sebab contact lens infection.3 minggu sakit mata on off, last2 jumpa pakar mata, terus kena admitted.Dok la package 4 hari 3 malam berserta makan minum ditaja oleh sepital.

Terbaru my FIL nyaris2 kena admitted lagi...lepas sakit2 yang aritu dah gaya nak pulih...timbul sakit baru pulak..biasa la dugaan.

Anak2 saya Zhea & Adeeb so far so good..membesar dengan jayanya. Alhamdulillah



Baru nak warm up,nanti dah panas, update lagi okay.tatatititutu

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...