Monday, December 17, 2012

Zhea, Adeeb & Pets

Hai hai hai,
lama betui tak update.
Malas, tak dak mood, bla bla bla

Nak cerita pasal anak2 saja lah. Zhea kan dah besar, dah pandai meminta macam2, nak itu nak ini.
Setakat termampu, yang tak over2 boleh la di layan.

Sekarang dia mintak nak bela haiwan2 :) ok layan.
Ni muka budak merajuk apa entah

Kami letak pets depa kat balkoni saja, takkan nak letak lam rumah seketet ni kot

Mula sekali bela kura2, senang ja bela binatang ni rupanya

Pastu hamster Roboski...dan bela takdan seminggu, saya rasa mcm saya allergy nak penat...sungguh..sampai demam2..zhea pun nampak mcm kena sama.Ni sebelum Adeeb admitted la.Last sekali kami bagi kat orang saja.Sekoq dah mati,Tinggai lagi sekoq.

Latest Angry Bird Biru & Ijau. ni bapak dia yang layan kan..kalu mama dia jangan harap nak beli burung2 ni..

Tapi comei jugak.Murah ja burung ni sekoq rm10 ja. Kan saya cakap, kalu mintak benda2 yang tak mahai mmg di usahakan.

Ni lagi la, kolam ikan.Sebenarnya ni kolam mandi Adeeb masa baby.dah tak guna..buh ayaq..bela ikan kecik2.Ikan ni sebenarnya untuk ikan kelisa makan.Tapi kami beli bagi anak2 bela rm1 dapat 12 ekoq :) klu mati pun tak la rasa ralat sangat.Batu2 tu kutip ja kat area parking umah.Pokok Kangkung pun idup kemain.Pasni bleh makan sayoq kangkung free la.Oh ya kura2 pun dok sekali dengan ikan2 ni dalam kolam

Eh yang kecik comei tu bukan pets la :) Zara, semalam mai tidoq umah.Best budak2 ni ada sepupu2 depa mai rumah.Zhea memang nak baby girl sangat2.Asyik tnya , bila kakak nak dapat baby girl ni, lambat sangat. Nanti la kakak tunggu semuanya ok.Baru la boleh dapat baby baru.

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...