Friday, November 2, 2012

Jumaat Petang

Yeay, Jumaat dah...esok lusa cuti leganya.
Asalnya esok nak balik kampung jugak sat, tapi tak jadi pulak
Takpa tak balik lagipun baru sangat balik masa raya haji aritu.
Lagipun belambak keja umah dok tunggu nak settle.

Mau Basuh Kain
Lipat Kain
Mop Lantai
Unpack baju balik kampung aritu
Kemas umah yang maha bersepah, sengan sawang bergayut2 kat ceiling tu
Buat Biskut Arab, ada order lagi alhamdulillah :)

Yang paling best dapat spend masa fully 48 jam dengan anak2 la, somi tak dilupa la.Harap2 la tak kena OT best lah sikit weekend :)


Adeeb tadi kena marah sebab dalam keta dok merengek nak mai dok kat seat driver nak pegang stereng.selalu ok ja kena berkas gini.Dia dah tak dok car seat dah.tak celuih :)

Zhea pulak, dah cerdik banyak.Pandai mengalah dengan adik.Dah boleh suruh keja umah sikit2.Contoh lepas makan angkat pinggan ke sinki.Kadang tak dan abis makan pun dia main angkat jugak :P

Makanan ruji, rasa dah byk bulan tk buat.dok tringin2 last buat jugak sebab esok nak bawak mai opis ada potluch sempena raya haji and besday november

ni hat bok mai opis pagi tadi.settle!!

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...