Wednesday, October 3, 2012

Weekend


Lama tak cerita2 pasal activiti kami anak branak kan.
Minggu lepas Adeeb demam teruk lah jugak, 3 ari baru demamnya turun.Tapi kami dah boring2 sangat tetap keluaq jugak.Mula2 pi servis TW dah lewat plak tu, lebih 1000 baru pi servis nasib tak apa2.Kalu dak..keryau lagi..hahaha Lepas tu, makan kat Puncak Mutiara.Ala saja bawak anak2 jalan2 happy kan depa, even tgh "kemarau yang panjang" pun.

Layan ja la gambaq yang nak rotate tak boleh2 ni.Biaq teliang pala baru exercise sikit kan :P

port biasa kalu mai sini, bagi makan ikan

Zhea happy la, sebab dah lama tak mai sini.

ni kat pusat servis :P nasib la tak lama sangat keja depa buat.Dan kedai pun bersih, tak la rasa belemoih usung anak2 mai servis keta.

Adeeb walaupun demam, tetap active lagi.Cuma tak brapa nak lalu makan

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...