Tuesday, October 23, 2012

Pakat2 tak sehat sungguh sekarang

Salam semua,

Sejak lepas raya, family kecik kami ni, masing2 ada ja yang tak sehat.
Bermula dari:
  • Adeeb, mata merah terkena Ridsect (sendiri bikin), 
  • Jari tersepit pintu bilik
  • Ayah dia asik demam, on off ja demam.Last sekali yang sampai kena admitted pasal high bp tu lah.
  • Zhea batok teruk lah jugak, Adeeb demam, batok, selsema.Dua2 kena nebulizer.Nasib tak kena tahan ward.
  • Tapi..paling latest, Adeeb buat tak mau susu, tak mau makan.Sungguh risau, sebab dia jenis yang kuat susu, kuat makan nasik sari 4 kali kadang2.Tapi arini macam dah ok, cuma susu ja dia tak mau lagi.Nasik sudah mahu.Alhamdulillah.


tetap nak buat peace, Zhea ok ja, dia memang suka jumpa Doc.Maklum la  Doc Zhea Mxstuffin.
Adeeb kalu...keryau meraung dengaq satu bangunan..dia memang penakut doc ngn misi.Time kena nebulizer ni, Adeeb sampai calar2 muka kena serkup yang mcm zhea pegang tu.

Time ni, masa ayah depa admitted.Alhamdulillah, dapat bilik yang super selesa.Peace lagi

Melawat ayah, satu set nasik makan ber3.Tak sedap pun jadi sedap

peberet terkini mama depa :)

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...