Wednesday, October 3, 2012

Masak2

Salam semua,
baru lepas transfer gambar dari hp mai ke laptop.
Saja nak letak gambar masak2 yang lepas2, sekarang ni rajin jugak masak, tapi malas ambik gambaq.Segan nanti asben cakap, kita makan nu ni pun nak tunjuk kat org huhu.

 Soto, all time favourite!!! rasa macam nak buat lagi weekend ni.


Nasi Ayam.Sedap baq ang!!!jadi kalah kedai



Laksa, pun sedap gila.


Padprik Udang + Ayam & Ikan temenung rebus





Saya ni tak pandai masak, tapi memang suka masak.Tak bermakna rajin.Masak ikut mood benda yang suka makan saja :)
*Petang ni punya menu, kari daging + Telur Dadar.lapaq nasik hap hap nih

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...