Wednesday, October 3, 2012

buh gambaq sesaja

Yes, I'm Doc McStuffin Adeeb , ber sepek mata sakan dia kat umah kakmidah.

Ni Zara, adik Nufail.2 minggu lepas saya jadi babysitter sat sehari, sebab mak dia pi family Day.So saya tolong jaga kan.Nasib baik la Zara ni jenis budak baik tak keryau tak ketahuan hala,Adeeb pun tak menjeles sangat la.

Zhea & Zara.Zhea..suka sangat kat si Zara ni...asyik tnya bila kakak nak dapat baby girl ni??Nanti2 lah kakak, biaq kakak ngn adik besaq dulu.

Lena terleleh lepas kenyang susu gok gok gok 3oz sekali minum

Serius saya suka rambut jenis macam zhea, tak kerinting tak lurus.Dia macam curl bulat2 gulung2 kat ujung.kadang tu suka ja buh minyak, bagi rambut lembab2..lepas ja.Cun tahu.Cuma kalu mangkit tidoq..ala2 hantu kaklimah la jugak :P

Tengok dari belakang, ujung2 jadi gulung2.Panjang sangat dah rambut  dia.Nak potong sayang, rasa dia elok berambut panjang lagi dari rambut pendek

Adeeb mengernyeh sakan

Pagi2 camni la, kalu nak turun pi ke keta.Sat brenti tengok kucing la, tengok burung la.

Ayah mithali, ajaq anak tulis alif ba ta

Try swater masa umur setahun, nak pakai pi rombongan sekolah minggu lepas.Nasib celuih lagi.
Taman Rama2 ~ Balai Bomba ~ Akuarium LKIM

Peel Adeeb sekarang, nak tidoq wajib kena pasang dvd Cars dulu.Pas pasang, kita nak lena takpa biaq ja dia tengok tv sorang2, dah abis dia sendiri pi tutup tv.

Rambut baru

Pic pagi tadi, dua bradik ni.Adeeb baru mangkit tidoq.Zhea pakai baju biasa arini, sebab ada celebrate birthday kat skolah dia



Macam best la pulak blog pesen baru ni, ada app caption terus kat gambaq (ka sebelum ni ada, saya ja taktau).So, mari meng upload gambaq secara tamak.Cuma yang tak best nya gambaq herot2..awat jadi lagu ni ntah.

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...