Thursday, August 30, 2012

Friday, August 10, 2012

IKLAN~BISKUT ARAB SUSU

Salam semua,

Nak iklan sikit ni,
Biskut Arab Susu, harga RM23/100 biji.

Sangat gebu gebas sebab disalut susu tepung, bukan gula.
Jadinya rasa manis2 berkrim gitu.

Memang dari taun lepas lagi saya join venture dengan my SIL jual biskut ni, tapi secara kecil-kecilan ja.Kali ni ja nak promote kat FB & Blog.


Sapa mau, boleh sms saya Linda 0194881246
Sesapa yang dok area KL kot nak merasa, jangan risau, ada kawan saya jadi agen :) kat sana.Shah Alam, seksyen 19, jadi nya boleh dia hantarkan :)

Monday, August 6, 2012

pheww...

Ni baru 1/4 byk lg nih....apa2 pun alhamdulillah...rezeki.

Published with Blogger-droid v2.0.6

Thursday, August 2, 2012

menu ramadhan hari ke 12

Kuewtiaw goreng + asam pedas ikan merah + sayoq campoq + ikan cencaru goreng

*masak sendiri

Published with Blogger-droid v2.0.6

Nur Delisha Izz Zara

Salam Semua,

Ni baby Zara, anak my SIL adik kepada Nufail.
Zhea punya suka sebab baby girl.Senang ada kawan main masak2.

Baby Zara Day 21

Wednesday, August 1, 2012

Cuti Raya~Approved

Yeay~Selamat Hari Raya!!

tak bangun sahur

Semoga kuat arini.tak sedaq habaq lena.sedaq2 dah azan subuh.dah la bebuka makab kutiaw goreng saja.

Published with Blogger-droid v2.0.6

menu ramadhan hari ke 10

Semua adalah beli kecuali sup tulang..daging bakaq n buah melaka yg didatangkan khas dr kampong.

Yg beli kari ikan merah..sambal bilis..kuih2

Published with Blogger-droid v2.0.6

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...