Tuesday, June 26, 2012

susahnya hampa ni nak lena

Zhea pagi2 mmg meraung mcm kena dera time kejut suh bangun pagi nak pi school.mana taknya malam susah lena.penyakit apa pun taktau la.gen susah lena mai mana entah!

Kalu nk bg lena pun kena teman berimpit dgn dia smpai pejam mata betoi2.kalu x dan lena mak dia ni mangkit keluaq bilik ka apa.confirm dia mangkit sama.

Mau takat sejam nk teman bg lena takpa.ni berejam tak lena2 lg.igt mau anak2 lena baru nak buat kja umah.ni dah kui 11 12 tak lena.mcm nak buh rotan sedas haih...nasib la hmpa belum cukup umoq nk kena rotan lg!!!

Published with Blogger-droid v2.0.6

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...