Thursday, June 21, 2012

Nak update tapi malas..gagah jugak la type

Salam semua,

Adoi malas sungguh la ni...cerita banyak..tapi nak menaip..mengarang tu malas.
Dua bijik keta dah siap, kancil tu ada minor2 sikit ja, saya still bawak TW mai keja..haih, dah makin terer ok, sebelum ni..sampai kejang kaki2 sb berdebar bawak..sekarang..menyungit rata!!alhamdulillah la, bab parking pun macam ok dah :)

Zhea, lepas ja kluaq ward yg seminggu tu..makin lalu makan.Cakaap pun banyak, membebel pun ya.Beletiaq kat mak pak dia sakan kadang2 tu.Bebai, merajuk pun kuat.Tapi sebab takdak sapa melayan merajuk2 tu, so bleh control sikit.Saya memang tak layan anak2 merajuk tak tentu pasal.Kecuali kalu merajuk besebab..ni sikit2 nak sentap..sory ok..bukan apa..nanti depa jadi mengada.

Adeeb, pun membesar bagai juara.Dah bleh cakap sikit2.Walaupun bukan jenis cakap bahyak.rasa dia ikut ayah dia..jenis penyengap..kakak dia ikut mak dia ckp byk :P

Suami cinta hati, sehat jugak..sama mcm anak2.




*hiii malas sungguh

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...