Wednesday, June 27, 2012

Gambar2 Seminggu Check In @ Pantai Penang :P

*letak gambar saja, malas mengarang.

baru sampai, tunggu bilik siap, main2 dulu
time ni badan Adeeb panas sunggoh..mata berayaq saja

zhea yang takdak kerja lah sangat, pi masuk lam lemari, boring kot tunggu bilik tak siap2..haih..gaya check in hotel lapanbelasbintang*

yeay, dah boleh masuk


nazikk

time ni, Adeeb sorang ja kena tahan, kakak dia belum demam lagi.

sakan berdancing


lepas mandi

dua2 berebut ayah, mama camna???

dah boring kat dalam bilik..asik lari keluar nak main kat playroom

*Meck, adiah besday in advanced

ala la la la...comei time dua2 lena..tapi bila dah mangkit..huh serabot mak hampa ni tau


time mama nak semayang ka pi toilet ka, kena sendal pintu dengan kusi..kalu tak..depa bukak pintu sendiri pi ke playroom!



last..harap2 pasni jangan lah ada lagi kena check in sini...memang bilik selesa gila..tapi tak sebest rumah sendiri la.

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...