Wednesday, April 4, 2012

Zhea 3Y7M

Lama dah tak update pasal anak dara saya.So far dah 4 bulan dia pi kindergarten.Banyak nampak perubahan2 +ve kat dia.

Dah boleh baca sikit2 perkataan yang simple2.contohnya : BAPA, SAYA,BUKU,ROTI.

Sekarang hari2 balik school ada "homework" kena baca suku kata yang simple2.Nasib la dia jenis rajin nak baca hari2.Klu ada homework yang kena tulis2, kaler2 lagi la tak menyempat2 nak buat.Teacher suruh buat 2 pages..dia buat sampai 3 4 pages.Harap2 mood rajin dia ni kekal sampai ke besaq nanti la.

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...