Thursday, April 5, 2012

Demam lite2 berjangkit dari adeeb

Senin lepas Adeeb demam, batuk, beringus & merengek satu package lengkap.
Siap ada mcm wheezing lagi time tidoq..bagi ubat..Sib baik..dah sehat dan kuat bagai johan.
Nasib lah tak jangkit kat Zhea.

Ni dari kemarin..mai jangkit kat mak dia ni pulak dak..sakitnya tekak..nak telan ayaq lioq pun tk selesa...Badan rasa nak demam, tp tak la demam tinggi pun bila check..suam2 kuku saja..telan panadol..tak jadi apa pun..lenguh2 badan..rasa petang satg kena gagah pi klinik jugak ni.Nak ambik stok ubat free banyak2 senang :P

Malas betoi nak update blog haih..syndrome malas kembali..


No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...