Friday, March 2, 2012

Selamat Hari Jumaat

Salam semua,

Pagi ni sangat kelam kabut, Zhea buat sakit perut on the way pi school dia, ajak berak kat school takmau, nak berak kat tempat mama work pulak!Last2 sampai school pukui 9.Semua kawan2 dah masuk kelas, dia terpingga2.

Dapat called pulak, kata myFIL sakit.Dia memang ada gout, tiba2 jadi lembik tak boleh jalan.Satg lagi kena cargas balik kampung la.Memang kami plan nk balik kampung minggu ni, kan dah ambik extra cuti Senin Selasa.Tapi nak bertolaknya Ahad pagi..ni dah emergency macam ni..kena balik cepat la.myMIL cakap FIL tak lalu makan, dia kata pahit mulut.Rasanya kena pi spital bagi drip ayaq la.

Ok lah..selamat berhujung minggu semua :)

1 comment:

Shafila Ismail said...

dah balik kg jgn duk lupa kami lak. beli peneram pos mai sini

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...