Tuesday, March 13, 2012

Gemok Gedempol part berapa taktau~2

Yes, saya dah montel sekarang, berat berkilo2 naik, sampai ada orang tegur saya pregnant ka.aritu ada turun sikit.Bukan diet extreme pun control makan ja.Tapi bukan sampai tak lunch, tak dinner!

Sebenarnya myhuby tak kisah pun saya "chubby" camni, dia cuma cakap perut tu ja buncit dan dia tak suka saya kurus keding macam lepas branak Adeeb tu.So? takpa la, sebab orang paling penting cakap camtu.Orang lain?jangan lah sebok sangat.Ingat kuruih sekeping tu cun sangat ka?Mau kuruih kering cutting apa takdak, pungkoq lepeaq macam aneroxia tu nak bangga/?ciss la sangat.


No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...