Thursday, February 16, 2012

Zhea & Jam Princess

Bangun Pagi
Gosok Gigi
Cuci Muka
Terus Mandi
Pakai Baju
Minum Susu
Terus Pergi Sekolah

*seharian kemarin Zhea nyanyi lagu ni saja, nanti bila2 nak recordkan.Dia cakap Mak (kakmidah) yang ajaq, bukan teacher.

**lagi satu geramnya, minggu lepas Zhea nak Jam Tangan Princess...nak sangat2, ok la ayah dia beli la rm7.90 ja..tapi dia suka sangat..nak jam tu pakai pi school sebab katanya kawan2 dia pakai jam..tp lepas sehari pakai..dah tak nampak jam tu..tnya2 dia cakap kawan dia ambik..boy..anak jantan sapa yang honaq suka ambik barang orang nih..jam melekat kat tangan pun boleh ambik, ka zhea murah hati sangat pi bagi??

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...