Tuesday, January 10, 2012

Zhea & School Week 4

Sekarang Zhea dah ok sangat dengan school dia.
Mak Pak dia pun rasa lega sangat2 dah.

Tadi pi ambik dia pukui 12, punya la dok cari dok mana, selalu dia akan tercongok dok beratur blah depan gate.Sekali tadi teacher dia cakap, "tunggu sat, dia dok bagi kawan dia yang keriau tu cool"
Maybe nak pujuk2 kot..jengok la tengok..sorang budak laki comei..kecik ja..merah muka ayaq mata berjurai2 la haih...Amboi Zhea..rajin dok tolong pujuk orang..padahai dia dulu pun sakan meraung :P

Zhea cakap "sian friend kakak, dia cry nak pi kat mama dia, mama dia pi work ja la"

Tadi jugak time amik dia..baju basah lencun bahagian bawah Tshirt..terkeluar dari seluar..selalu saya tight in kan baju dia bila pi school..ingatkan dia kencing dalam seluaq..rupanya pi main ayaq paip sampai lencun baju2.

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...