Thursday, December 1, 2011

kenduri adik perempuan saya


Mood malas kembali daaa..
Awat taktau, nk upload gambaq lagi la malas, kt FB pun malas jugak.

Minggu lepas balik kampung, adik perempuan saya kawen.Ok la cuti 3 ari.Kenduri??memang penat la..tp tk la penat yang melampau sebab ambik caterer.Rumah pun tak teruk kena cuci.Tapi ada jugak benda lawak jadi..tau apa???Toilet Bowl umah kami pecah...sapa la yang mangkuk berayon pi berdiri time guna toilet tu..geram jugak..nasib la ada 2 toilet..abis semua org nk guna toilet, kena pi dalam bilik pengantin :P

Adik saya kawen dengan orang Penang okay, anak mami lagi :P mak saya cakap pasni cucu dia idung mancung la, sb sebelum2 ni semua idung penyet..haha wait and see :P generasi baru dalam family kami.

Time kenduri..Adeeb demam kuat,Zhea dah ada tanda2 nak demam..mana taknya..main berlari tengah panas..keliling pokok pisang la..dari satu khemah ke satu khemah..memang dok cakap dah..saheh dia demam punya..skali sungguh..jenuh merengek malam2.

Gmbar kenduri..takdak la dr 60D kami..takdan pegang camera...sebab kalut melayan tetamu..nnti la tunggu gambar rasmi dari photoG pengantin :P

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...