Wednesday, December 14, 2011

Happy 7th Anniversary

12.12.2011 alhamdulillah dah 7 tahun.
TQ untuk SEMUA...tak bleh nk list down kat sini..sebab rasa terlalu banyak :)
Semoga hubungan kita kekal bahagia dunia akhirat.amin.







*motip menayang gambaq kereta??saja nak menunjok, sebab kan ada orang rajin mengcompare2 kan..nah amik nih!! compare lekas.TQ la sebab tulong bayaq bulan2 kereta kecil warna silver tu..dan TQ jgk la..merealisasi kan keta impian kita yg gedebuk lg seketoi ni :) sakan berdating keta kita kat Giant. Alhamdulillah


(tetap tk puas ati kt minah macam2 kelaku tu huh)


No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...