Wednesday, November 16, 2011

Bahasa Melambangkan Bangsa

jumpa seketoi minah ni, well educated,keja bagus dari segi bab tu memang bagus..tapi bahasa, cakap dengan orang, macam cakap dengan b&*(&(NJUF& tak reti nk respect orang dalam percakapan...cakap la elok2..bukan rugi pun..maybe sebab tu sampai ke la dok andartu..sorry la :P

bahasa melambangkan bangsa..hang tu sebangsa dengan aku..ka makpak hg tak ajaq..makpak hg pun org baik2 jgk..hg la yg cakap..tp awat hg kurang ajaq??

2 comments:

adianiez AIDA said...

org kurang ajar ni layak di lempang aje...

nota kaki : klik & ziarah ~ AIDA'S HOME SWEET HOME ~

Ila said...

uit,marah sgt tu...hehehe

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...