Monday, October 24, 2011

Zhea, Potty Train & Free Diapers

Hello semua,

Syiok sangat ni, sebab zhea dah free diapers untuk siang hari :)
Malam nak tidoq ja kena pakai lagi, tapi tu pun penat pujuk suruh pakai takut nanti dia tk prasan bila kencin time tidoq.
Save la sikit stock diapers dia untuk siang :0

Asalnya KakMidah yang banyak train dia, seminggu ni kot.Kira weekend baru ni..saya pulak train dia kat rumah..so far ok, takdak lagi inciden terkucil luar toilet.tapi kena tanya dia kerap la sejam sekali nak kencin/berak..haha sampai ayah dia cakap jom la record suara mama senang skit tkyah ulang2 tnya :P

*tengah ajaq dia mandi awai2 pagi sekarang sebab nanti nak pi school kena mandi awai.

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...