Friday, October 21, 2011

Weekend datang lagi :)

Weekend ni tak balik kampong kot, tak pi bercuti mana2 kot.

Dok umah saja, kalau nak berjalan pun dalam Penang ja, kalu nak keluaq dari pulau pun habis saangat pi makan kambing kat Puncak Mutiara.Takpun bawak anak2 tengok binatang2 kat Zoo Taiping.

Tapi rasanya kalu dok rumah saja ber4 pun lagi best.Masak sama2,jaga anak sama2, tengok tv sama2,berbaring bergolek sama2 pun best!!

Harap2 bedmate saya tak kena keja esok.Plis ayah,plis ayah (versi zhea).Harap sangat, lama dah tak spend masa betoi2 kat rumah, mana tak nya..asal weekend ja balik kampong,pi jalan2 keluaq penang,bedmate keja tinggai kami ber3 saja..takpun meronda sepanjang hari...

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...