Thursday, October 20, 2011

kalaulah dpt

Arini dah 2 hari saya WFH (work from home) atas sebab2 tertentu :)
Kalaulah hari2 bleh wfh, kan best.
Untuk mak2 ni rasa sangat bagus, tau sebab apa, sambil2 buat keja tu, sempat jugak buat loundry,memasak yang simple2,kemas umah apa kan.

Cakap kt huby, "kalu hari2 saya boleh wfh kan best, nanti zhea lepas balik skolah takpayah antaq kat babysitter, boleh balik rumah terus dok ngn mama, adeeb ja kita antaq,jimat tu"

Tau dia jawab apa "mama kena bukak kampeni sendiri la camtu"

hampeh betoi, tapi bila saya wfh betoi..rasa rumah lebih terurus, tp masalah lain pulak..hahaha kja nak makan ja..apa yang ada kat dapoq tu macam dok memanggil2.

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...