Thursday, October 20, 2011

Bedsheet baru~edisi poyo

Cantek tak??cantek tak?? (versi Eric Leong sambil lompat2 confident)
Saja nak menayang bedsheet baru :)
Beli dekat Sunshine Square ada less 80% + 20 % (macam dah nak free ja kan), brand Akemi lagi.
Bayangkan saya beli 1 King, 1 Queens , 2 helai selimut single >>>rm104 ja..murah gila..dah la kain cotton elok, bukan jarang2.Sangat puas hati, rasa macam nak pi rembat lagi serba satu set.Mintak2 dan sampai dapat gaji ni.

*cantek ja lagi bersusun, eh tp time tidoq takdak la mak pak menyua kaki ke anak yang tidoq kat bawah, kami kalih tidoq letak kepala ke dinding.



mula2 baru pasang memang la elok ja, tapi...bila dah dua kanak2 ni meloncat2, main golek2..dah keromot2 balik.


*Macam dah lama tak beli apa2 barang untuk deco2 umah ni, budget dok kona pi tang lain dulu.

3 comments:

Shafila Ismail said...

amboi depa...pasng lcd dlm bilik.jeleznya i....

Haslinda said...

hahaha jgn la jeles, tu sb kes berebut tv ngan mak pak, terpaksa bli seketoi lg habuan kanak2

Shafila Ismail said...

nk beli jugk..hubby duk tagak2... psl tv krng ni hubby nak main ps... geram kila.........

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...