Thursday, September 15, 2011

Tak sabaq walau ianya sat saja



bukan senang nak tunggu date yang sesuai,tunggu hotel yang tak mahai sangat tak fully booked time weekend, tunggu hari myhuby nak boleh cuti tanpa gangguan tempat kerja..tunggu time cuti tak balik ke kampong..jadinya kami sempat jugak menyelit pilih satu date untuk spend time ber4.

can't wait..

walaupun nak pi negeri jiran saja, myhuby paling semangat, kalut nak beli GPS baru..yeay dah dapat PapaGo murah skit dari Garmin, kalut nk cari tripod.....takpa2 beli lah, janji jangan kacau budget anak2 & mak dia sekali.

TQ jugak utk kekasih hati saya sebab sponsor budget tempat tidoq untuk kami ber4.Nanti saya belanja makan sotong kering kat sana ok :P

Konon2 cuti2 ni sebab nak sambut besday saya minggu depan :)


No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...