Friday, September 16, 2011

Raya 2011~Raya Ketiga

Raya ketiga, pagi adalah beraya ke rumah besan myIL, umah makpak biras saya (laki su) kt Pulau Nyoq Jitra.Sebab nya..sepanjang depa kawen..kami belum besa pi rumah sana.
Jadinya akan berangkatlah rombongan convoi 3 bijik kereta ke Jitra (BIL,keta kami,keta su)

Adeeb tengah bersiap

dah sampai, zhea ada geng nufail..terus terpa kat laptop cousin nufail ni..main game


Adeeb, dari dalam kereta lagi lena..mai sini smbung lena lagi..tapi bagus jugak senang mama dia nak makan dengan aman

baru mangkit..(time ni saya dah sudah makan..selamat)


Menu kat situ, Nasik Ayam,Bihun Sup,Kuih2 yang sangat sedap & last sekali buah rambutan..petik sendiri kat pokok.

Last2 sebelum balik..zhea pulak tertidoq.

Balik dari Jitra..rileks2 sat...misi berjalan2 kerumah kawan2 skolah saya pulak..gambaq adalah tiada sebab malas nk kluaqkan camera :P

Esok..raya ke4...kami ke Langkawi :)

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...