Thursday, September 22, 2011

Melugai, pasai apa entah

Minggu ni..awat la melugai pelik sangat.
Nak kata nak dapat nombor 3, tak jugak sebab dah test -ve ( saja2 tk puas ati test jgk, even tau mmg planning)

Tapi rasanya effect saya ambik balik Phytonatal Nona Roguy, makan EPO,Garlic plus tu kot.
Konon2, Adeeb dah stop BF, boleh la nak try makan macam2 utk memperelokkan badan yang montel lagi gedempol ni.

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...