Wednesday, September 21, 2011

Kemarin Cuti

Kemarin saya cuti, sebab:
~badan rasa tak sehat, demam skit2 lepas balik Lumut, jangkit dari myhuby.Sebab apa tak ambik MC ja, malas nak p klinik sebab tak la teruk sangat.

~konon nak pi SPA massage badan, buat facial, sebab suka lenguh2 & muka pun sangat kronik naik hitam2 dekat mulut.Kering sangat kulit ni, banyak sel mati.Tapi last2 sempat buat facial dengan cuci rambut ja.Malas nak suh massage sebab tengok tempat tu macam open sangat, satg sekali dok berkemban orang nampak.Cik malu oit..baik pi kat MakCik Kiah kat Teloq Kumbang tu (kan kakwani kan..hehe)

~tunggu technician TM mai check streamyx, kat umah ni, sat bleh online sat dak, sekali dengan line talipon kong.hampeh betoi.Sebab dah menyampah sangat, terus register Unifi, tunggu depa check coverage, harap2 ada boleh tukaq ja.

~last sekali...sebab nak masak Soto Ayam..gila minggu ni saja 3 kali buat soto..napa ntah..takdak mood nak masak nasik berlauk..rasa jemu..nak kata pregnant dak kot..baru ja test -ve (hahaha dah tau2 kata planning tapi takut jugak kot tersangkot) Kali ni buat lengkap dengan bergedil secukup rasa, maklumla anak2 tercomel antaq umah pengasuh.So, masak dengan penuh kusyuk dan tawaddoq :P

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...