Thursday, September 15, 2011

Daftar Zhea Skolah

Tadi pagi baru lepas pi daftar Zhea nya school.
Dah pening2 taktau nk antar kat mana, Zhea pulak asyik bagitau "kakak nak p skul" boleh dikatakan hari2 lah jugak, maybe sebab tengok Adam anak KakMidah tu pi skolah, dia kalut nak pi jugak.So, kami pun register Zhea kat sini.

Harap2 oklah, bulan 12 nanti ada trial class dulu, dalam 2 minggu kalu dah okay, baru kena bayaq segedebuk.Kelas 9-11.45, sat ja pun, nanti lps kelas saya la kena rushing pi amik zhea & antaq umah kakmidah.Tapi nanti gilir2 la dengan ayah dia..kalu time dia keja shift petang & malam boleh la tolong2 antaq & ambik.

Herm...harap2 ok lah..ada yang cakap awai sangat 4 taun antaq skolah, alah..bukan pi sana push suh belajaq kow2 sangat, nak ajaq bagi dia berkawan,main2 pun ada jugak.Dah dok umah KakMidah mana la ada kawan sangat.

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...