Monday, August 15, 2011

Zhea 3 years old

09.08.2011 - Zhea dah 3 tahun, sat ja kan :P
Sambut kami ber4 saja.
Sebelum besday dia memang dia dok nyanyi "happy birthday2" ikut macam lagu kat Disney Junior tu :P
Suka betoi dia bila ayah dia bawak keluaq kek sebijik dengan lilin 3 batang nak suh "fuh"


kek kecik ja, beli kat Kings Confectionary

muka dia excited sangat time ni..suka hati & tersipu2 malu


ni Adeeb pun kalut sekali, tapi dia bukan nak kek pun nak buah cerry merah tu saja


puas ati dapat apa yang dia nak

3 bijik cherry dia makan..takut sakit perut ja


zhea memang suka makan kek, sampai belemoih2 muka



tapi tengah2 makan kek, nampak kaler baru..terus stop nak kaler.

"zhea, mama sayang zhea macam nak pengsan tau"

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...