Thursday, August 4, 2011

Wishlist menu bukak posa

Yeay!! semalam dah berjaya masak sendiri untuk berbuka.
So, bila dah start masak jadi semangat la pulak :P :P

Marilah berangan2 menu yang nak try buat sepanjang bulan posa:
  • Ayam Tomato (resepi dari Mummy Ahmad)
  • Gulai Ikan Bawal + Bendi (ni requested dari ayah budak2)
  • TomYam Ayam
  • Udang Padprik
  • Nasi Ayam
  • Nasik Tomato
  • Bihun Sup
  • Paru/Hati Lembu Masak Sambal
  • Ikan Merah Masak Lemak
  • Ikan SweetSour
  • Puding Jagong :P
  • Buah Melaka
hahaha berangan2, pelik betoi posa2 ni rasa macam kerap tengok gambaq makanan pulak :P

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...