Friday, August 26, 2011

Ucapan Raya

Saya ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR DAN BATIN.
Andai ada salah silap disepanjang penulisan di blog yg entah apa2 ni.Kot2 ada yang terasa,termenyampah,tersuka ka..harap2 di maafkan.
Semoga bergembira bersama keluarga di hari yang mulia ini.
Pada yang balik ke kampong halaman yang jauh2 tu..hati2 di jalan raya..pada yang nak drive time nk beraya pun..hati2 jugak.

Kami sekeluarga akan balik ke Perlis ari Ahad ni, cuti sampai Ahad depan.
Syioknya lama dah taj bercuti2 sampai seminggu ni.

Barang nak balik kampung belum siap packing lagi ni..cuma baju raya anak2 ja dah siap packing..baju harian dak lagi..kuih raya pun tak simpan elok2 lagi.jenuh la nanti last minutes kalut.

Arini Jumaat saya work from home.Dah tak daya nak ke opis, semangat nak raya tu berkobar2, nasib la keja tak banyak menimbun sangat.Satg pulak ingat nak ke Kompleks Bukit Jambul, nak cari baju raya kat mak saya sehelai, dan tudung2 raya umah mak & mil.Kat fil taktau nak beli apa.

Seronok nak raya taun ni..tp ada jugak yang sedihnya..sebab 1st time beraya, saya dah takdak ayah :( takdak lagi la panggilan talifon malam raya ucap selamat hari raya apa..sedihnya..takpa ayah..linda sentiasa doakan agar roh ayah ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman.amin.

Oklah, selamat bercuti semua.

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...