Monday, August 1, 2011

Mencari Size 9



DaisyBlush Jnr Red Leather

Comeiii kasut ni, sangat2 suit untuk di jadikan kasut raya anak perempuan saya tahun ini.
Terasa comei kalu pakai dengan baju kurung,skinny jeans :P :P

Tapi apakan daya Saiz Sembilan dah abis kat QB, nak pi cari kt Gurney Plaza or Sunway Carnival..bila la pulak nak ada masa.Dah masuk bulan posa ni..asal weekend wajib balik kampong...kalu nak p weekdays, lagi lah takdan kalut nak bukak posa, amik anak2.

Rasanya dah 2 bulan saya dok survey2 kasut raya kt zhea..semua tak bekenan..Ayah dia?? suruh beli kasut Sport Adidas ja..haih...tak mau la..even kasut Adidas Pink pun...macam tak sesuai ja, raya kan nak pakai baju kurung, apa pesen mau nk pakai dgn kasut sport pulak.Pastu saya bagi idea, kita beli ja la Crocs, ayah dia tak bekenan pulak.

Hermm..cemana, hati dah tak terbukak kat kasut pattern lain :(

Kasut Adeeb dah settle beli kemarin.Ayah dia suka la, sebab kasut anak lelaki dia sepesen dengan dia.

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...