Monday, July 18, 2011

Review result balik kampong

Macam2 plan dalam pala otak ni untuk cuti nan 2 ari tu.
  • nak makan rambutan sampai lebam.Lani kan musim rambutan.MIL saya cakap kat rumah ada 2 karung guni buah rambutan.pengsan makan.jangan lepas mai dari kampung pakat "berkokok" dah la..batuk la tu :P >>>>>>DONE sampai bawak mai balik Penang, sedap lekang2, last2 ni betoi la sakit rengkong, tambah pulak makan durian seguni..nak demam lah rasa..hangat ja badan ni.
  • nak makan sambal tumis udang petai,gulai MIL >>>>>DONE, jugak bawak balik sambai petai mai Penang dan jugak petai mentah, esok boleh masak sambai petai lagi :)
  • nak lepak2 kat kampung petang2 sambil tengok anak2 main2. >>>>DONE melepak sampai duduk2 atas tar lah kami, Zhea & Adeeb puas main.Zhea sampai dah lupa ke mak pak la time kat kampung sebok main, Adeeb??yeaa dah berlari2 dah..buas taktau nak habaq la haih..tak dapat nak cekup.Depa dua mandi kolam pagi petang, ni balik mai Penang, flu yang tahap Cronical Narnia.hehehe
  • hubby nak renovate bilik kami, pasni takdak la tidoq depan hall kalu balik kampung.tak selesa tau.privacy pun takdak.>>>TAK BERAPA NAK DONE, balik kampung lagi sekali baru nak cat, so tugas saya sekarang membeli kain langsir
  • pastu MIL ajak bawak dia p shopping barang untuk sambut puasa.>>>>DONE, bawak ke Pasar Raya Seri Utama, dah settle barang2 dia posa :P

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...