Friday, July 22, 2011

Plan untuk esok & lusa

Weekend ni myhuby kena keja lagi :( :( :(
Tadi lunch time saya dah balik rumah,kemas umah, singgah market beli barang basah.
Saya memang akan pi market Jumaat, nanti Sabtu Ahad tak la kelam kabut sangat, susah nak keluaq beli barang nak usung Zhea & Adeeb tu.

Jadinya esok adalah hari2 lepak dirumah sampai lebam bersama anak2 tercomel didunia :P
  • Layan TV/DVDs, zhea confirm akan suh bukak Disney Juniour tak pun Baby TV (mesti lebam bijik mata mak dia layan katun)
  • Layan anak2 baca buku,colouring,tulis ABC,123 (dok nampak zhea ni suka lukis,colour dari tulis ABC)
  • Masak2 la apa lagi, takpa saya memang suka masak.Plan esok nak buat Sup Ayam,Sambal Tumis Teloq,Sayuq Campoq.Ahad pulak, Sup Sayoq, Ayam Goreng..kekeke simple gila.Sebab kalu dok ber3 ja kat rumah..payah la nak masak yang canggih manggih ni.
  • Petang turun bawak anak2 main kat Taman.
  • Malam, paksa ayah budak2 bawak kami meronda naik kereta.
  • Rasa cuti 2 ari ni nak ajaq Zhea tak pakai diapers lagi sekali la.
Itu ja kot.Arini nak balik awai sebab kerja dah nak settle :P

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...