Friday, July 15, 2011

Fuh lega

Settled dah semua kerja ni :P
lega rasa, penat bertegang urat tangan dengan tengkok ja ni.

Esok awai2 buta Subuh sepeii nak balik Perlis.
Balik umah IL aja, sebab mak saya takdak p JB.

Tak sabaq pulak rasa nak balik.
Cuti Sabtu Ahad ja pun.
Susah nak amik cuti panjang2 la ni, maklumlah myhuby tonggak kampeni :P :P :P
Takpa nanti raya kita cuti lama2 kat kampong

Macam2 plan dalam pala otak ni untuk cuti nan 2 ari tu.
  • nak makan rambutan sampai lebam.Lani kan musim rambutan.MIL saya cakap kat rumah ada 2 karung guni buah rambutan.pengsan makan.jangan lepas mai dari kampung pakat "berkokok" dah la..batuk la tu :P
  • nak makan sambal tumis udang petai,gulai MIL
  • nak lepak2 kat kampung petang2 sambil tengok anak2 main2.
  • hubby nak renovate bilik kami, pasni takdak la tidoq depan hall kalu balik kampung.tak selesa tau.privacy pun takdak.
  • pastu MIL ajak bawak dia p shopping barang untuk sambut puasa.



1 comment:

Ila said...

ila pun nak balik umah MIL ari ni..ada kenduri esok

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...