Wednesday, June 29, 2011

Start Shopping for Raya

Dah mula dah :) :) :)
Shopping untuk Raya untuk Zhea & Adeeb, padahai posa pun belum lagi, posa ganti pun tak abis ganti .
InsyaAllah dan kot sebelum Ramadhan, ada 23 hari lg pitam..harus selim pas ni mau ganti direct.

Petang kemarin, saya ke QB sorang2 sebab bercuti atas urusanseripadukabaginda.Antaq anak2 kerumah KakMidah, terus cargas saya bershopping sorang2 kat sana.Saya kalu nak bershopping dalam kuantiti yang banyak memang selesa pi sorang2, toksah la ada sapa2 nak teman.Macam taun lepas, kluaq shoppingraya sorang2 jugak lepas pantang Adeeb.

Rasa dah settle 'separuh' pembelian untuk anak2, tapi kan..dalam banyak2 ni baju Zhea yang banyak dari Adeeb.
Zhea dah dapat 3 helai jeans,5 helai Tshirt,1 helai blouse
Adeeb baru 1 helai jeans,1 helai Tshirt,1 helai kemeja

Pasni nak cari lagi kat zhea lagi 1 jeans & 3 4 helai blouse, Tshirt dah toksah kot, macam dah cukup 5 helai untuk raya.
Untuk Adeeb kena cari lagi 3 helai jeans & beberapa Tshirt + Kemeja.

Baju Melayu & Baju Kurung depa dah siap beli kain & antaq tempah dah :P

Tunggu masuk bulan posa nak shopping kasut2 depa pulak, tapi tu dah ayah depa janji nak sponsor :P selamat duit kut mak dia bulan depan :)

Ok, testing2 :P
Nasib la muat elok2, Zhea memang saya amik Tshirt,blouse umur 4Y,Sluaq aja 3Y
Adeeb pulak 18-24M :)



**Arini ayah depa gaji, nak try pujuk2 mintak lagi dana nak beli baju2 raya anak2 lagi..tengah sale menggila sekarang..saya pun dah nak gila tengok!!

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...