Friday, June 24, 2011

Orang dah lama guna, kami baru nak terkedek2

image~google

bila sang suami berkata, "lin, abang rasa abang nak kena beli camera cepat la, semua geng2 TW ada camera best, seronok sikit bila join Sunday Drive, TT ka kalu kita pun ada sama, pastu kalu kita nak p bercuti2 boleh ambik gambaq elok2 sikit"

Si Isteri tersenyum2 dalam hati dan berbunga2 chenta!! " yaka, mau gitu bila nak pi beli?nak survey dulu ka nak sambaq terus?"

Suami~"malam ni kita pi beli, abang dah survey cuma dok tagak2 nak beli cepat ka dak"

Isteri~berkata2 dalam hati, "pasni boleh bubuh gambaq cantek2 dalam blog"



yeayy...

jadinya Ipad,henpon baru cancel lah (tu wishlist myhuby), sport rim raya pun cancel ja la, pakai ja yang standard tu..comei apa :P



(orang lain dah naik jemu dengan camera besaq..kami baru nak mula)
memang dah lama saya tergedik2 cakap nak suh dia beli..tapi dia cakap "nanti..nanti"

2 comments:

nooRjan said...

hehehe...bestnya nanti leh join skali...ambik gmbr nanti..:D

Haslinda said...

hehehe

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...