Monday, June 20, 2011

Angan2 Makcik Jenen

Hello semua, dah tengah taun pun nak buat wishlist jugak, tak kira nak buat jugak..
Angan2 taik kuda dulu la..kalu ada rezeki lebih jatuh gedebuk..boleh la laksanakan.
Angan2 ja bukan kena duit pun, so tak salah la nak berangan :)


Angan-angan nombor 1 :
white laminate flooring ni..dah lama berangan dari sebelum pindah Saujana Damai lagi...haih...duit tak cukup2 nak buat..harap2 ada rezeki taun ni nak buat jugak,,.saya pilih kaler puteh..supaya rumah nampak luas

Angan-angan nombor 2:
Nak buat built in wardrobe untuk bilik Zhea (& Adeeb), nak buat kaler puteh jugak, sebab memang perabot dalam bilik dia kaler puteh..berangan nak buat sekali meja study...cewah..kalu ada duit tak la mahai sangat pun..buat dengan contractor yang renovate umah kami dulu..yang ni memang nak sangat2 la..hubby pun dah approved.Bukan apa..senang nak simpan mainan2 depa yang lama2 sampai tak cukup tempat nak letak dah kat bilik tu..camoq tahap melampaui batas.



Angan-angan nombor 3:
Nak p holiday mana2 at least sebulan sekali wajib keluaq bawak anak2 pi memana..Paling koman sepana bawak p mandi Bukit Merah pun jadi la.Janji anak2 happy..eh mak tumpang happy kalu anak2 happy kan.



Angan-angan nombor 4:
Nak buat gigi, supaya senyum lebih menawan kalbu, pasni boleh tersengeh sampai ke telinga :P hahaha



Angan-angan nombor 5:
Credit card settlement..wajibulngunnah..wajib wajib wajib



Angan-angan nombor 6:
Nak tukar set pinggan mangkuk :PAngan-angan nombor 7:
Pasang aircond dekat living hall.


Sekian terima kaseh :)


**malas nak letak angan2 nak KURUS sebab sangat MUSTAHIL

6 comments:

*Ojah* said...

twergelak kami baca angan2 ampa yg last tu.. ikutkan tu angan2 kami no1 tp rasanyer mmg mustahil kottt

Ila said...

nak daapt bonus ke..aku angan2 nak kurus leh tak bila raya nanti...hehe

Haslinda said...

Ojah, angan2 nak kuruih ka..km malas aim nak kurus dah..sb susah nk berjaya..kalu angan2 nak gemok memang senang tercapai :P

Ila, bonus..mau dapat blum cukup nk laksanakan angan2 ni..nama pun angan2..belum tentu dapat...maybe 1 2 bleh kot..mau semua pakai harus la..hehe
eh hg nk kurus..bleh haih...bulan posa diet kaw2

SyaNa said...

nk tiru la part angan2 laminating floor tu
cantik kaler putih

Haslinda said...

Syana~ ha lawa kan kaler putih.

nooRjan said...

best..suka prabot2 color putih gak...nmpk cam english style...hehehe apa2 pun good luck...klu x ada angan2 camna jadi reality hehehe

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...