Monday, June 13, 2011

Adeeb 1 year old

2 June 2011
Happy Birthday Muhammad Adeeb Zafran

Sat ja dah setahun, kali ni tak buat apa2 majlis lagi untuk dia.Kami sambut ber4 aja, lagipun bukan kena weekend.
Beli sebijik kek kecik kat Eden tu,ngap :P
InsyaAllah nanti ada rezeki ingat nak buat kenduri Akikah dia kat kampung, sekali celebrate birthday Adeeb & Zhea sekali.Rasanya sebelum posa, insyaAllah la kalu ada rezeki lebih.

Kek Adeeb, kecik comei ja, 650g ja rasanya, perisa vanilla, kecik tapi sedap gila!

Time pasang lilin ni, Zhea kemarin excited nak "fuh fuh", Adeeb macam confuse ja, Birthday sapa sebenaqnya ni :P


Semoga menjadi anak yang soleh,cerdik pandai,mendengar kata & sehat2 selalu

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...