Monday, May 9, 2011

Mereka dah tidoq sekali

Hello semua,

Berkurun baru nak update blog.
Semua adalah disebab kan alasan yang berulang2, busy, takdak mood & susah nk bukak laptop dari rumah :(

Zhea dan Adeeb sehat, alhamdulillah.
Adeeb pun dah tak tidoq kat katil dia, dah bukak & pos balik kampung pun.
Mana taknya, dia dah berdiri memanjat2 dah pun, sangat bahaya.
So, dua beradik ni, tidoq ja sama2 kat bawah.Ada jugak kawan2 tanya, tak berkuntau ka depa, so far ok lagi, tengok sama2 lasak ja gaya tidoq.Sat pungkoq Adeeb dekat muka kakak, sat kaki Zhea atas badan adik ;P keh keh keh..Tapi masih under control, tak dak lagi kejadian sampai nangis meraung2 sebab kena "kuntau".
Senang mak pak kamu ya anak2 :) kih kih kih

Zhea sendiri pun kalu ajak tidoq atas katil, dia sendiri yang cakap takmau.
"mama, kakak sleep bawah, mama sleep atas"
Tapi wajib tnya pasal ayah dia time sebelum tidoq, ya lah ayah dia kan keja shift, kadang2 malam2 tak dak.Saya akan cakap ayah work, ok nampak dia paham.
Tapi dia mesti balas balik "nanti ayah balik work ayah sleep kakak", tp dia bukannya bagi ayah dia tidoq dengan dia pun, dia suh sleep atas,janji ada ja kot.( hahhh tak pandai nk crita la pulak, mesti hampa2 tak paham)

Nurin Zhea Rayhana,2Y 9M


Mohammad Adeeb Zafran, 11M 1w

1 comment:

nooRjan said...

gaya tdq sama lah...:D

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...