Thursday, April 21, 2011

Ubat Stress & Menyampah

Hello semua,

Sebenarnya 2 3 minggu saya sedikit stress, bukan pasal family, tp pasal dotdotdot.
Rasa serius menyampah kalu tengok muka dia, tapi nk buat cemana dalam 7 hari seminggu, saya terpaksa tengok jgk muka dotdotdot tu selama 5 ari...so sapa2 bleh agak kot sapa.huh org yg tak professional tu, rasa nak "terajang" muka dia, humbam ke mana2 ka..meluat yang hamat!!

Dah 3 minggu menyimpan rasa, ada jugak luahkan kat huby,kawan2 yg insyaAllah boleh percaya, ok, rasa dah ok skit.Bukan apa susah nak percaya orang la ni.."muka banyak sangat"

Terasa macam gedik2 ja nak shopping, tapi belum gaji..tak sabaq plak tunggu gaji bulan ni, gaji baru :) ++ duit mip (ala2 B la jgk).Tapi..disebabkan kegedikan nak menabur zakat tak dapat dibendung lagi..dapat la ini saja dari QueensBay Mall lunch time tadi
*
*
*
*
*
*
*
*
*
2 helai tshirt jalan2 dari Esprit utk Zhea(dia cepat sangat tinggi,sat ja baju singkat), 3 lai seluaq pakai kat rumah dari FOS Kids :) leghaaa...tak lebih rm100 pun, pasni, dok diam2 tunggu la gaji masuk selasa ni.

herm...saya suka brand esprit utk anak2 saya sebab dia takdak la mahal gedabak pun,saya ada member card, so kalu beli selalu dapat special discount.suka material dia..tak panas untuk budak2, design pun comel & simple.Seluaq FOS tu,lg la murah 3 lai rm30,maklum la hat reject2 ja pun, takpa la nak pakai kat rumah ja pun.

hooh hoh...tak sabar nk shopping raya la, tp bajet belum ada.

1 comment:

Ila said...

mesti orang satu tempat keje kan..kalau mengandung leh kenan ni..hehehe

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...