Wednesday, April 20, 2011

Breastfeeding Story

Sekarang saya still breastfeed Adeeb, tapi time nk tidoq dia mcm gelisah2 tanda mcm lapar lagi..so kena top up susu formula sebelum tidur..maybe tak kenyang kot..susu pun dah tak banyak sangat..maybe saya pun dah mula makan meraapu.

Tak sabar plak nk tunggu dia setaun,bleh share susu enfagrow sama kakak..skrg ni enfalac a+ mahai kemain!

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...