Tuesday, February 1, 2011

Planning cuti Raya Cina

Saya tak balik kampung cuti 4 ari utk Raya Cina ni.
Sebab musabbab dia, myhuby kena kerja, sb nak ganti kawan2 cina dia yg bercuti raya :(

So, duduk di Penang saja celebrate raya :)

Mcm2 plan dalam pala otak ni, family saya nak datang dari Perlis & dengar2 myBIL sefamily pun nak mai dari Sepang.Hoyeah.

Plannya:
  • Nak beli stock barang basah banyak utk 4 ari.Kononnya nak masak mcm2 jamu tetamu
  • P kenduri umah Mak sedara hubby kt Penaga
  • Bawak family saya mandi pantai
  • Dok umah lepak2 golek2 dengan anak2
Bestnya nak cuti :P

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...